Illustratie van:
5

Case International 1056 XL - Vernsellingsbak oliepomp vervangen

Ik heb een versleten versnellingsbak pomp van mijn 1056xl om die te vervangen moet dan de cabine er af of kan dat ook via de zeikant van de bak

Deel dit topic

Reacties

Dan moet de cabine eraf als ik het goed heb🤷‍♂️

Hen hier zelf ook een 2wd verworden 1056 eb dat werd mij verteld😬
Ja, deze zit onder het schakeldeksel, achter het filterhuis dat tegen de versnellingsbak zit geschroefd.
Dus zonder cabine eraf te halen, ga je dat (toch zeker niet eenvoudig) niet klaarkrijgen.
+2
Cabine eraf halen gaat het makkelijkst valt reuze mee hoeveel werk dat is, als je hem er dan toch af hebt zou ik meteen de hefdeksel er afhalen en de pakking aan de onderkant vervangen, is een kurk pakking wie met een blikken deksel aan de onderkant zit geschroefd die willen bij een slechte of verstopte ontluchting van de hefdeksel er nog wel eens tussen uit knappen als je bijvoorbeeld een grote kieper in 1 keer heel snel laat zakken.
+1
@remco rooks
En dan zelf een paar extra bouten er tussen zetten om het krom gaan van het deksel te voorkomen?
Mocht je geen extra olietank hebben, is het misschien ook een goed moment om het aanzuigfilter van je hydrauliek schoon te maken.
+1
@Corne S juist, dat doen wij hier in de werkplaats ook altijd. En idd ook filtertje schoonmaken, wij boren er nog wat gaten er bij in die plastic peilstok omdat er maar 1 klein gaatje de lucht moet afvoeren en natijd meerdere. zal eens kijken of ik een foto kan vinden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL en hebben de trefwoorden case , cabine , versnellingsbak , oliepomp , pomp , vervangen , Case international , versleten , International 1056 en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
593