Illustratie van:
2

Fendt 515 C - Front aftakas gezocht .

Hallo,

Ik heb al redelijk gezocht naar een frontaftakas voor een Fendt 515C.
Weet iemand hier er toevallig een te liggen?
Dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Bart

Deel dit topic

Reacties

+1
Origineel fendt of mag het ook zuidberg zijn?
Laatst was er hier iemand op het forum die er een hele 500 bijgekocht had, spul overgezet en de trekker weer verkocht, wellicht iets om in het achterhoofd te houden.
+1
@MaxxuM4ever liefst origineel, weet niet of een zuidberg tussen de originele fronthef past? Die zit er namelijk wel al op.
Zelf ook al wel over nagedacht. Heb ooit een 312 bijgekocht en toen de frontheffen en aftakkasen ook allemaal doorgewisseld tussen 3 tractoren dat ik met de beste 2 bleef zitten en de trekker die weg ging het spul met de meeste speling kreeg. Was uiteindelijk nog wel wat werk 😉 Maar wel leerzaam zullen we maar zeggen haha

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 515 C en hebben de trefwoorden fendt , aftakas , gezocht en front geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
351
ONDERWERPEN