Illustratie van:
6

John Deere 2020 - Aftakas blijft draaien

Hallo allemaal,

Ik heb mn John Deere 2020 al enkele jaren en de aftakas draait vanaf het starten van de motor.... Ik heb al geprobeerd de hendel tussen de 2 versnellingspoken omhoog te trekken maar hij blijft draaien... Iemand die weet hoe ik deze bedien of wat het probleem zou kunnen zijn?
Alvast bedankt!
Hannes

Deel dit topic

Reacties

+1
Geeft die weerstand? bijvoorbeeld als je een hydropomp er aan doet. als de hendel tussen de 2 poken naar beneden is zal die uit moeten zijn.
+1
Waarschijnlijk remband versleten of kapot deze zit in de achterbrug
+1
Ik zou is proberen of je hem tegen kunt houden door er een houten balk tegen aan te drukken. Uiteraard als die uit staat (handel naar beneden). Als je hem tegen kunt houden werkt de in en uitschakeling gewoon maar is je rembandje versleten of gebroken.
Bedankt voor de reacties, straks een proberen :))
+1
Motor uitzetten en iets aankoppelen. Kan ook de koppelingsplaatn zijn
Als hij stationair draait kan ik de aftakas inderdaad doen stoppen dmv een houten balk. Maar wanneer ik gas geef gaat hij dan weer draaien. Wanneer ik hem doen stoppen heb met n balk en dan de hendel omhoog trek gaat hij ook terug draaien. Dus waaraan zou het dan liggen? Mvg Hannes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2020 en hebben de trefwoorden john deere , motor , aftakas , starten , hendel en trekken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
485