Gezocht: John Deere 6020 Serie (4 Cilinder) Onderdelen

Goedeavond,
Iemand een idee waar ik afbraak onderdelen voor een 6320 kan vinden? Liefst in de buurt van België. Heb op het internet wat rond gekeken maar niet echt iets gevonden. Alvast bedankt voor jullie antwoorden.
Mvg Renzo

Deel dit topic

Reacties

Dekeyzer
Ben het er vergeten bij te zetten maar ik zoek nog spatborden + de steunen vooraan en een 2de zwaailampsteun. Het zijn vooral de spatborden en steunen dat ik zoek omdat deze nieuw nogal prijzig zijn.
GerbertXL
Slopers sturen alles gewoon op dus waarom moet het in de buurt zijn?
In nederland heb je zo uit m'n hoofd meindertsma agriparts, koop van der wal en van daele in dronten.
Ik zou de onderdelen ook eens opzoeken op rol-parts.pl, een pools bedrijf met veel imitatie onderdelen. Koop van der wal heeft ook imitatie onderdelen maar die zijn stevig aan de prijs en aangezien terugsturen daar geen optie is kun je het net zo goed voor minder in polen halen. Het is wel een beetje lastig zoeken bij rol parts maar als je de onderdeelnummers maar hebt kun je ook een mailtje sturen en om prijzen vragen, ik heb er goede ervaringen mee.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , onderdelen , belgië en internet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
222