Illustratie van:
6

Same Minitauro 60 - Welke onderdelen voor Same Minitauro 60?

Beste tractorfans

Mijn grootvader bezit een goed werkende Same Minitauro 60. Deze is echter wel aan een onderhoudsbeurt toe. Het is de eerste keer dat we dit onderhoud zelf gaan doen.

Wat raden jullie aan qua:
- luchtfilter
- oliefilter
- brandstoffilter
en waar kan ik dit online bestellen?

Momenteel zitten er allemaal nog originele onderdelen op, deze zijn volgens mij niet meer allemaal te krijgen dus vandaar ben ik opzoek naar de juiste alternatieven.

Ook alle andere tips voor het onderhoud zijn welkom.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

+3
Op ieder soort filter staat een nummer. Daarmee ga je naar een lmb. Dan kunnen ze je een prijsje laten zien. Of je kijk bij een online handelaar of hij de nummertjes heeft.
+1
@joop-same kan je daarmee wel helpen
@langeslagdiesel Dat snap ik, maar de huidige filters zijn zo oud dat deze nummers niet meer te lezen en/of terug te vinden zijn. Vandaar dat ik deze vraag stel. Bedankt voor je reactie
+1
Mail mij maar deze delen heb ik wel voor je.
Vriendelijke groet Joop-Same. berendijk@kpnmail.nl
+1
@joopsame78 Ik heb je gemaild, bedankt!
@Ignace1 bij Joop kun je voor alles van same terecht😃.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 en hebben de trefwoorden same , onderhoud , brandstoffilter , Onderhoudsbeurt en onderdelen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
306