Dode man in maisveld vermoedelijk slapend geraakt door maishakselaar

De dode man die maandagmiddag werd aangetroffen nabij een maisveld aan de Erik de Rodeweg in Sevenum, is mogelijk geraakt door een maishakselaar en daardoor overleden. Dat meldt De Limburger.

Onderzoek
Een ouder echtpaar dat passeerde, zag het stoffelijk overschot liggen en waarschuwde de hulpdiensten. Onderzoek ter plekke wees uit dat er maandagochtend mais was geoogst op het perceel, dat grenst aan het bedrijventerrein Trade Port West in Venlo. De mais stond ongeveer twee meter hoog.

Slapen
De politie houdt er ernstig rekening mee dat de man in de mais lag te slapen, en verrast werd door de oogstmachine. Dat idee wordt versterkt door het feit dat er een of enkele tassen met spullen bij de man lagen. De identiteit van de dode is nog niet bekend. De politie hoopt snel met meer informatie te kunnen komen.

Deel dit topic

Reacties

+4
Pieter Buren
Dit is wel een heel bizar verhaal. Ten eerste is de man niet wakker geworden van de herrie van de hakselaar en ten tweede heeft niemand van de hakselploeg die man gezien (of niks gemeld) nadat de mais eraf was.
+1
caseboy
@Pieter Buren ik vind t ook zomaar een raar verhaal. Vraag me ook wel af waar en hoe die man er dan ligt en is geraakt "mogelijk geraakt door een maishakselaar en daardoor overleden" lijkt me dan ook niet dan hij is overreden of in de bek terecht is gekomen.
peter-witvliet
@Pieter Buren raar verhaal idd, ik vind het zelfs ongeloofwaardig.
willemk
Komt wel vaker voor, een dakloze die zijn roes aan het uitslapen is in de mais. Dat de hakselploeg niks in de gaten heeft kan ik ook goed begrijpen
+1
leonardvdm
@willemk maar wie krijgt er gelazer weer de mensen die hard werken😟
+1
jan4072
Een ouder echtpaar fietst over de weg en ziet de man liggen op het maisveld. De hakselploeg heeft de man niet zien liggen nadat de mais eraf was???? Ik kan me voorstellen dat je het niet ziet als je met die baan aan het hakselen bent waar de man in ligt. Maar de volgende ronde als je langs komt dan zie je het toch wel. Ik weet ook niet hoe hoog er gehakseld is maar je moet wel heel dun zijn als je al niet aan de punten van de bek blijft haken en dan stroopt de mais gelijk op.
DriveJohnDeere
@jan4072 ik was er niet bij, maar t zou kunnen dat de mais in het donker gehakseld is. t zou ook nog kunnen dat de mais eerst gehakseld is en dat de man pas daarna is gaan liggen lijkt me onwaarschijnlijk, maar niets is onmogelijk. t zou ook nog kunnen dat de man daar al een tijdje lag, dat verklaart waarom hij niet wakker werd van de hakselaar en langsrijdende trekkers. momenteel weten we niks, dr komt vanzelf informatie.
walker1
@jan4072 Ja ik vind ook maar een wazig verhaal. Kan er ook niet uithalen of die nou bijna mee gehakseld was en wat ledenmaten mist en doodgebloed is,,, of dat hij overreden is.
+1
roscho
Zolang er niet meer informatie komt, weet je niet wat er gebeurd is. We weten niet waar en hoe de man lag, of hij verwondingen had. Als een van de voertuigen er overheen was gehobbeld, zou dat zeker te zien zijn geweest aan verwondingen. Alles wat tot nu toe genoemd werd, is dus speculatie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden Mais , politie , maishakselaar , man , overleden , slapen en nieuws geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2.541