Gezocht: Ik zoek een hakselkooi voor een claas690 sl ,heeft er iemand een of weet iemand waar er een te koop staat?

Ik heb een claas hakselaar en zoek een extra hakselkooi zodat ik voor gras of mais de kooi alleen maar hoef om te ruilen als ik van gras naar mais ga.Heeft iemand er een voor de verkoop?

Deel dit topic

Reacties

Heiboer
@Fendt926Driver ik had beverdam gebeld maar die had er geen en die andere kooi van de bresser is van een ouder model en past niet op een claas 690 sl
Dank voor je reactie
redeagle14
@Heiboer die bij de Bresser is eenvoudig in een sl passend te maken. En anders gebruik je alleen de kooi zonder behuizing. 10 linkse gras messen van de 800 er op en gaan met de banaan.
Fendttrisixfan
Ik weet nog een nieuwe liggen van een 690 maar weet niet precies van welk type 690, of maakt dat niet uit?
Heiboer
@Fendttrisixfan hoi ,het moet er eentje zijn van een 690 sl of van een 695 sl/ mega anders past het niet
Fendttrisixfan
@Heiboer die dat ik weet liggen is enkel de trommel, is dat voldoende? Of heb je meer onderdelen nodig?
Heiboer
@Fendttrisixfan hoi enkel de hakseltrommel maar deze moet eigenlijk wel compleet zijn dus met slijpinrichting e.d. ik heb ook nog navraag gedaan bij de dealer en die zegt dat het niet uitmaakt van welk type 690 of 685 of 695 dat past allemaal.
Fendttrisixfan
@Heiboer ik bedoel echt de trommel alleen, dus niks errond
Heiboer
@Fendttrisixfan nee aan alleen de trommel kan ik niet veel mee ik zoek de complete hakselkooi dus inclusief slijpinrichting en tegenmes en trommel en frame waar dit alles ingebouwd zit

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gras , hakselaar , claas , Mais en Claas hakselaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
406