Illustratie van:
2

Fiat 250 - Rembanden vervangen, hoe en wat?

Beste trekkertechneuten,

De rembanden van een Fiat 250 (Someca) zijn aan vervanging toe. Die zijn onderweg, maar ik wil graag een lekkage fiksen van de differentieelkeerringen. Weet iemand de precieze maat? Wat is de snelste weg om de rembanden te checken op vettigheid? De trekker moet niet te lang uit de werken zijn. Alvast dank voor het meedenken (heb wel onderdelenboek en onderhoudsschema, maar daar kan ik het niet in vinden).

Deel dit topic

Reacties

Je kunt er onderin kijken waar de remstangen uit de assen komen, als het daar vet is dan is alles vet en aan vervangen toe, as einden van de achterbrug halen dan is het vrij eenvoudig te doen.
Check. Dank, dan weet ik hoe laat het is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 250 en hebben de trefwoorden trekker , fiat , someca , remmen , lekkage , vervangen , onderdelenboek en keerring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
236