Illustratie van:
6

Ford 4000 - Kan een ford 4000 een rotoreg van 2,5 m aan

Hallo, heb een ford 4000 van bouwjaar 73 en nu wil ik een rotoreg van 2,5m aankopen maar nu is mijn vraag kan deze dit wel aan we hebben hier een zand - leem grond

Deel dit topic

Reacties

+1
Ligt er aan hoe zwaar die is, welke rijsnelheid je wilt aanhouden, wat voor tanden er aan zitten, hoe diep je wilt gaan werken, op welk toerental (tandwielen in de pto bak van de eg), of er een goede rol achter zit die goed op diepte te stellen is (dat ie goed de werkdiepte aanhoud, en in kleine stapjes te stellen is zodat je een stand kunt vinden die goed werk maakt, maar dan ook niet dieper dan nodig, want dieper kost meer kracht).

Kortom, wat wil je er mee gaan doen.
@jammermaarhelaas dank u voor u reactie
Is om geploegd land zaaiklaar te leggen voor bieten
Moet kunnen zou ik zeggen.
tractorfan.nl/picture/1510290/…
@Pieter Buren dank u voor u reactie
Ja is ongeveer de zelfde
Dat kan heel goed. Trekker geeft vanzelf zijn grenzen aan. Maar er valt goed mee te werken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 en hebben de trefwoorden ford , zand , grond , Ford 4000 , bouwjaar en leem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
595