Illustratie van:
3

Fendt 305 LS - Olie vervangen

Hoi,

Heb een Fendt 305 van 1982, Welke olie moet er in de versnellingsbak & hydrauliek en hoeveel precies?

Deel dit topic

Reacties

Als ik het goed zeg gaat er 33 liter op de achterbrug om aan peil te komen. Hier gaat 80w olie op. Het hydraulik systeem kun je met verschillende oliën vullen. Multifleet, 15w40 hydraulikolie, 20w20. Hoeveelheid is afhankelijk met wat je er mee wil. Sowieso een liter of 12 opgieten.
Versnellingsbak 31 liter zonder 4WD, 33 liter met 4 WD. wel altijd peilen. In gieten met een liter kan geeft behoorlijk afwijkingen.
Versnellingsbak 80w90 gl4.
Hydrauliek is maar net welke olie je zelf wil. Kan hydrauliek olie, maar als je trekker hebt waarvan de hydrauliek olie uit de bak komt, moet je die olie in het hydraulisch systeem van je fendt doen.
Wij hebben er bijvoorbeeld multagri protec 10w40 in

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS en hebben de trefwoorden olie , fendt , hoi , versnellingsbak , hydrauliek en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
398