Elektrische machines bij dijkversterking Lauwersoog: 'Fluisterstil en net zo sterk als dieselmachines'

De dijkversterking tussen Lauwersoog en de Westpolder is in volle gang. Sinds de start van de dijkversterking in april vorig jaar zijn er al duizenden kuubs zand en klei verplaatst.

Deel dit topic

Reacties

ambu954
Ik weet niet of het zo is . maar er zijn twee laadstations heb dan een vermoeden dat daar dan twee dikke diesel aggregaten draaien 😄
DB780
Ik vraag mij af hoe economisch realistich dit is, dit klinkt mij als een stunt. 3 accu's per machine dat moet toch een kapitaal kosten? en dan een dikke stroom aansluiting om op te laden. Gaan de accu's (net als een diesel) ook 20 jaar mee? Natuurlijk is veel mogelijk, als je maar geld middelen en tijd hebt.
Klein Rot
@DB780
En de extra kosten worden door waterstaat vergoed
DB780
@Klein Rot Jammer dat er geen prijs vergelijking wordt gemaakt, dan zou je kunnen vergelijken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zand , machines en klei geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
879
TREFWOORDEN