Illustratie van:
3

Fordson Super Major - Aftakas verwijderen ivm lekkage

De aftakas achter van onze Fordson Super Major lekt. Ik zal dus de de aftakas moeten verwijderen. Gaat dat bij de Super major makkelijk en zijn er nog speciale dingen waar ik op moet letten?
Alvast ontzettend bedankt voor de antwoorden.

Deel dit topic

Reacties

Hoi, stelt niks voor. Beste is wel eerst olie aftappen 😂. Of achteruit tegen de kuil oprijden. Die moet wel heel schuin zijn.

4 boutjes los en de as met Lagerhuis er uit trekken. Mooie gelegenheid om het zuigdilter bij de pomp even mee te pakken.
Vaak is de keerring ingelopen in de as. Kun je prima oplossen met een speedy sleeve. Lager is vaak ook niet best, maar daar kom je vanzelf achter. Met de seegerringen is het altijd even prutsen maar verder is t eenvoudige klus.
Ik zie meer bouten. Moet ik de 3 bovenste of de 4 op de plaat eronder lodraaien?

(klik om te vergroten)

@Barfly de binnenste 3 laten zitten. Die horen bij een beschermkap die er niet meer aan zit. Het gaat om de 4 buitenste.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major en hebben de trefwoorden super , super major , aftakas , lekt , lekkage , fordson en fordson super major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
265