Illustratie van:
36

Veenhuis Combi 2000 - Hoi, ik en mijn broer hebben sinds kort ne opraapwagen Veenhuis Combi 2000 en we veren voor achter de messen.

Als je de messenbalk hydraulisch open doet zie je onderaan tussen de messen en de balk een soort van veer een verbinding tussen de mes en balk.
Heeft iemand nog zo van die veren( of hoe da het ook noemt)? Of weet iemand waar ge daar aan kunt geraken (6stuks)? Ik heb al telefonisch contact gehad met Rijssen maar da kost veel geld🙄

Deel dit topic

Reacties

Heb je een bestel nummer?
Veenhuis heeft heel lang een mengele invoer gehad.
Misschien bij mengele goedkoper?
Of bij bartsparts
@Fendt926Driver jawel ik heb wel een bestelnummer gekregen maar bij bartsparts kan je enkel online bestellen en er verschijnt geen foto van hetgeen ge wilt bestellen. Bij bartsparts krijgt ge ook niemand aan de lijn.
@Rudifendt311 als je nummer met beschrijving overeenkomt zou ik het gerust durven te bestellen. Als het niet klopt kun je het altijd nog retourneren. Erachter komen via telefoon of foto gaat inderdaad niet lukken. Tenzij je weet welke zaak bij welk magazijnnummer hoort, dan kun je het op die manier proberen.
@fendtthebeste ik zou het toch gemakkelijker vinden moest er een foto bij staan.
+1
Quote Reactie van @Rudifendt311:
ik zou het toch gemakkelijker vinden moest er een foto bij staan

Dat kan. Moet je ze bij de dealer bestellen.
Barts parts is terk in ongezien versturen.
Maar denk je dat iemand de onderdelen voor een kwart van de prijs weg doet en er dan ook nog een bult werk mee wil hebben?

Het is wel iets van graag of helemaal niet.
Wens je succes met Barts parts, waardeloze firma. En de kwart van de prijs is in de meeste gevallen ook onzin. Eerst meer dan maand wachten tot het opgestuurd wordt, niet tot amper bereikbaar. Vervolgens komen ze er achter dat het niet meer te leveren is en voor dat je je geld terug hebt ben je weer meer dan een maand verder.
+3
@J asper je moet geen haast hebben. Ik heb er verder goede ervaringen mee.
@GerbertXL Hier een beetje wisselend. Maar moet iig geen haast bij zijn idd. Had nu een paar aftakasbuizen besteld, 4 in totaal bij 2 verschillende leveranciers. Maar eentje is geannuleerd want kon niet geleverd. De andere staat al 3 weken dat dpd het pakket wil ophalen bij de verzender. En de andere 2 zat 1 verkeerde maat bij, die moet nu retour naar Spanje 🤦‍♂️
Quote Reactie van @CaseCS130:
En de andere 2 zat 1 verkeerde maat bij, die moet nu retour naar Spanje

Heb hier ook vaak zulke geintjes. Volgens mij ondertussen dat al vaker dan dat wel het goede komt
@dx11 jammer ja, het principe is wel goed bedacht.
@CaseCS130 heeft Bart Parts dan meer keuze dan Kramp? Ik hou het zelf liever bij kramp.
Quote Reactie van @mdoornekamp:
meer keuze

Nee, maar wel veel lagere prijzen als je geluk hebt
@mdoornekamp Anders. Je moet sws zelf de originele onderdeelnummers weten, je kan niet bladeren door een shop.
+3
Quote Reactie van @mdoornekamp:
heeft Bart Parts dan meer keuze dan Kramp? Ik hou het zelf liever bij kramp.

Bij onderdelen die niet meer leverbaar zijn via de originele kanalen.
Dan kunnen ze nog ergens bij een dealer op de plank liggen.

Dat is de kracht van barts parts
@mdoornekamp lang niet alle onderdelen staan bij Kramp toch? Teminste van onze machines niet. Ook van nieuwe machines is lang niet alles bij Kramp te krijgen. Dan moet je al naar de fabrikant of met onderdeelnummer bij bartsparts zoeken.
@fendtthebeste Granit haalt het ook zo uit de magazijnen van hun aangeslotenen andaan hebben ook veel
@GerbertXL Antwoord geven op de mail of gewoon zelf bericht sturen hoe of wat is toch niet teveel gevraagd? Als ze daar al te beroerd voor zijn….
@J asper heb bartsparts laatst nog aan de tel gehad, als je goed googled vind je hun nummer, ging ook over een retour die al een maand geleden aangevraagd was, nog geen reactie erop. Zei die sjaak aan de lijn dat ik waarschijnlijk met 2 weken reactie kreeg want ze liepen 6 weken achter met berichten beantwoorden wegens personeelstekort😂
+1
@J asper meestal wel dezelfde dag of de dag erop verstuurd. Komt inderdaad wel steeds vaker voor dat iets ineens niet leverbaar meer is, of dat het er later weer opstaat voor een veel hogere prijs. Denk dat die magazijnen dan denken van ho, dat is veel te goedkoop.
@Fendt926Driver nee da snap ik ook wel
@Fendt926Driver vroeger hadden we nog een een Mengele maar da intussen toch overgenomen?
Heb je een foto?
@Deutzfahr6155.4Onnie foto volgt nog...

(klik om te vergroten)

Heeft kramp dit niet ?
@deutz110 nee want anders was die allang besteld
Foto van de combi ?waar gekocht.?
@JD 6110 gekocht bij bevriende boer in de buurt
@deutz110 nee want anders was die allang besteld
@Rudifendt311
Misschien het proberen waard heb wel is gehoord dat onderdelen van een vicon rotex soms hetzelfde zijn.
@de Leeuw IH ok zal ik eens navragen bij plaatselijke dealer
@Rudifendt311
Bepaalde lagers en andere onderdelen zijn soms nog hetzelfde
Lw hier gebruikt al jaren Veenhuis combi wagens, en hebben ook zon Vicon rotex. Schijnt idd redelijk overeen te komen.
Bij Vicon heeft dealer ook gehoord maar die hebben niks meer en die gaven lmj prins op in Dalfsen maar hun hebben da ook nimmer.
Fendt Tigo heeft dan nog een ander systeem en zoals het er nu voorstaat zal het bartsparts worden. In Frankrijk en Duitsland werd of word Veenhuis onder de naam Kverneland verkocht maar daar is die mesbeveiliging nog een pak duurder (ong 500€)🙄
+1
Veenhuis en schuit hebben elkaar in dat opzicht ook wel echt gevonden. Onderdelen voorziening is voor oudere machines gewoon ruk. Gemaakt voor een heel leven lang. Niet voor een heel lang leven. Want als je ook wat bijzonders hebt met een gedateerd product zie je maar hoe je, je eigen red.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Combi 2000 en hebben de trefwoorden veenhuis , opraapwagen , hoi , messenbalk , mes , hydraulisch , contact en veenhuis combi 2000 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
36
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
2.479