Illustratie van:
3

Massey Ferguson 135 - Brandstof pomp lekt diesel

Ik heb hier een massey ferguson 135 staan waarvan de brandstofpomp diesel lekt op het plek waar de stopknop boven op de pomp in gaat en de gashendel . Zit hier een o ringetje of iets anders onder wat het hoort af te dichten ? Moet het dekseltje van de pomp er af om het te vervangen?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Ja deksel moet eraf
Er zit een veer aan vast die weer aan de toerental regeling vast zit
Je moet de 2 boutjes bovenop los maken, gasstang en stopkabel los
En voorzichtig omhoog, met lamp eronder kijken wat je tegen komt
Ik weet je locatie niet maar als je het niet zelf vertrouwd, zijn er vast wel fans bij je in de buurt die je willen helpen
+1
Ja, er bestaat een dichtingssetje voor de brandstofpomp met o-ringen en dichting voor het dekseltje. Histoparts heeft ze wel , denk ik. Dekseltje moet er af, eenvoudige constructie, wel prutswerk omwille van de kleine onderdelen, zorg dat je deze niet verliest, of in de pomp laat vallen.
+1
Nog belangrijker.. dat je even onder het klepje kijkt op welke locatie de veren zijn gemonteerd en dit opschrijven.!!!! Simpel klusje, stangen los, pomp aftappen, boutjes van deksel los, iets naar boven trekken, veerpositie opschrijven, veren los, kap er af, hefbomen van asjes demonteren, asjes door deksel drukken (onthouden welke waar moet), o ringetje er uit vissen en vervangen, even likje vaseline aan de asjes en omgekeerd weer monteren en handel ontluchten 👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , brandstofpomp , massey ferguson 135 , massey , lekt , lekkage , pomp , diesel , gashendel en brandstof geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.513