Illustratie van:
3

John Deere 4040 - Verlichting probleem en hydraulieksnelkoppeling

Hallo, ik heb een John deere 4040 en nu heeft de vorige eigenaar zelf veel geprutst aan de verlichting, zou iemand een elektrisch schema hebben voor mij?, ook zijn de hydraulieksnelkoppelingen vernieuwd maar deze werken niet, ik kan er geen slang in krijgen. heeft iemand de oplossing voor mij?

Deel dit topic

Reacties

Heb je de hydrauliek wel drukloos als je er een slang in wil drukken?
Het kan ook zijn dat je er Engelse maat koppelingen aan hebt zitten in plaats van MM kopelingen. Verschil is met het blote oog niet te zien, maar passen doet het net niet, daar is maar een oplossing voor en dat is nieuwe koppelingen er op. Die nieuwe koppelingen moeten dan aan de trekker kant waarschijnlijk Engels zij en aan de slangkant Europees. Succes!!
@Janfendt1958 ja dat vermoed ik wel dat het zoiets is. want als ik de trekker uitzet en drukloos maak krijg ik ze er alsnog niet in en ik kan wel vernemen aan de snelkoppeling dat de druk eraf is.
Voor aankoppelen: motor stop en hydrauliekhendels even een paar keer heen en weer, zodat alles goed drukloos is. Daarna zou aankoppelen moeten lukken. Bij elektronische ventielen na het stoppen van de motor even het contact aanzetten, zodat de ventielen nog werken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4040 en hebben de trefwoorden john deere , elektrisch schema , hydrauliekventiel , verlichting , schema en elektrisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
289