Hoe verwijder ik mijn account bij Tractorfan

Hoe verwijder ik mijn account van Tractorfan
Mijn rechten i.v.m AVG wet moet het mogelijk zijn om al mijn gegevens (account) te kunnen verwijderen. Op Tractorfan staat nergens een link waar ik dit kan doen.Bij het aanmaken van een account staat nergens vermeld dat je,je eigen account nimmer meer kan verwijderen.

Verwijdering: u heeft het recht gegevens die niet (meer) van belang zijn, te laten wissen.
rijksoverheid.nl/onderwerpen/…

AVG sluit aan op digitale tijdperk
Uw rechten ---- kunt U vinden op de link hierboven.

Verzoek de beheerder van tractorfan.nl mijn account te verwijderen dan wel mij in kennis stelen hoe ik alles kan verwijderen.

Deel dit topic

Reacties

dennisbouter
Je kan ook gewoon geen account aanmaken, op dit soort topics zitten we hier niet te wachten idioot!
+14
radium45
@dennisbouter Kan aan mij liggen maar ik vind dit eigenlijk een vrij normale vraag. Hij mag dit toch vragen?
+3
dennisbouter
@radium45 op die manier niet , ik heb sterk de indruk dat er speciaal een account voor is gemaakt om de vraag te kunnen stellen,
+1
radium45
@dennisbouter nee dat is niet correct, account bestaat al langere tijd.
+3
mike_v
@dennisbouter Aangezien meneer 97 jaar zou zijn volgens zijn gegevens, kunnen we er eigenlijk vanuit gaan dat deze toch niet correct zijn en hij zich dus geen zorgen moet maken over het eventueel lekken van die gegevens 🙈
+4
mf65normaal
@dennisbouter Ongeacht bepaal jij wie hier idioot is? De Wet is de Wet en daar zou ik in uw plaats maar goed mee opletten.
marco955
Als je toch geen foto's plaatst waarom maak je dan een account aan? Wil je alleen foto's kijken en reacties lezen dan heb je geen account nodig. Je kan zelf geen reactie plaatsen. Dus ik zie het probleem niet
SJB533
Account verwijderen kan niet. Enige, dat je kunt doen is al je gegevens eruit halen en zo te zien heb je dat al wel gedaan. Volgens mij voldoet het dan wel aan de wet. Er staan immers geen gegevens in je account... (leeftijd klopt niet, mailadres bestaat niet)
RaHeados
@SJB533 zou bijna denken dat t een amptenaar is die t zit te testen staat nu ook in z'n beschrijving
+3
Terwisscha
@SJB533 Dan heb ik ook nog een vraag die hierop van toepassing is; kan ik ook pb'tjes verwijderen en/of de afzender blokkeren? Krijg vrij regelmatig pb berichtjes van personen die van alles (ook privé) willen weten. En dat blijft vaak niet bij 1 berichtje....😬 Hier begin ik mij steeds meer aan te storen.
En als het nou dames waren die nog een vrijgezelle jonge boer zochten, maar dat is ook niet het geval😂😂
+2
RaHeados
@Terwisscha
Quote:
En als het nou dames waren die nog een vrijgezelle jonge boer zochten, maar dat is ook niet het geval😂😂

Als ze t doen is het op het openbare forum en worden ze verwijderd 🤣
mf65normaal
@RaHeados Zolang als ze maar aan geen 'tuinaanleg en beschoeiingen' gaan doen want dan loopt het mis.😂
+2
SJB533
@Terwisscha
Ik geloof dat de mogelijkheid om pb's te verwijderen ooit ingebouwd zou worden, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Blokkeren kan ik alleen, maar dan geldt dat voor heel tf èn de aanverwante sites, dus indien niet nodig, doe ik dat niet...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kennis en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1.334
TREFWOORDEN