Illustratie van:
6

Bauer Haspel - Waarde van waterhaspels en pompgroep

Beste,

Wegens sterfgeval bij vrienden worden haspels en pompen verkocht. Zelf hebben we hier geen kennis van en ook geen idee wat de waarde hiervan is. Het gaat over een bauer rainstar 90-300dt en een bauer stargun sr35.
Ook is er een pompgroep met generator.
Zie foto's.
Hebben jullie een idee dit waard is?
Alvast bedankt.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Bauer 90-300dt

(klik om te vergroten)

Stargun sr35

(klik om te vergroten)

Reacties

Iets meer informatie maakt het handiger om ergens een bedrag tegen te zeggen.
meer foto's ook.
Hoe droger de zomer hoe meer ze waard worden. Op dit moment lastiger prijs te maken denk ik. Slanglengte en diameter zijn vaak aardig maatgevend voor de range wat ze waard zijn. Bauer zijn wel knappere haspels als ik hier de ervaringen een beetje volg.
+1
@MaxxuM4ever ja er is op dit moment niemand die aan een haspel denkt.
@Krispax wij hebben 1 rondje op de tulpen gedaan maar daarna kwam er vanzelf een bak water uit de lucht. Hopelijk blijft hij de rest van het jaar in de schuur. Scheelt een bult werk.
+2
Hier zie je zulke oude spulletjes bijna niet. Ik schat 2.500 euro voor de haspel en 2.500 voor de pomp als ze beiden nog goed zijn.
Inderdaad wat de gek ervoor geeft, maar vooral in een droog jaar. Tussen de 2.500 en 4.000 euro zal het bij ophouden. Over de pomp is helemaal niets te zeggen zonder bouwjaar, motor, urenstand en type pomp.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bauer Haspel en hebben de trefwoorden pompen , waterpomp , kennis , generator , haspels en haspel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.051