Boeren onderweg en verzamelen zich voor protest in Brussel

SOMEREN (ANP) - Op een aantal plekken in het land zijn boeren al op pad gegaan om dinsdag in Brussel te kunnen demonstreren. Zo is een groep boeren uit ook Duitsland maandagavond bijeengekomen in het Brabantse Someren om vanaf daar in de nacht naar de Belgische hoofdstad te rijden.


Deel dit topic

Reacties

mf65normaal
Trekkertrek in de Wetstraat.
hans1980

+1
Framos
@hans1980 houd dat stuur vast Hans 😉👍
+5
familie pelle
@hans1980 pronken en zieltjes winnen dat hij aanwezig is in Brussel maar als het daadwerkelijk om aanpassen beleid gaat in de tweede kamer is hij niet aanwezig. Tjonge jonge Hans, jij verdient toch veel beter …..
Bartlehiemboer
@familie pelle

Werkelijk waar...

U en uw duimpjes hebben geen idee

!00 duimpjes en meer voor Gideon.🦾
familie pelle
@Bartlehiemboer
Quote:
. U en uw duimpjes hebben geen idee
gelukkig hebt u nog wel het “nuchtere “ verstand om mij daarop te wijzen.
weurding
Neverending story😊🚜🚜
groeier
@weurding

Is beter uit de EU te stappen....
+2
Braboboer
@groeier

Is in het VK een groot succes inderdaad:

vno-ncw.nl/forum/…
groeier
+1
mf65normaal
Wetstraat nr.16 te Brussel, daar moeten jullie zijn voor het beleid te forceren!
By the way ... om de gewone alledaags werkende mensen niet onder de voeten te lopen, in de Wetstraat 16 kan je makkelijk raken met het openbaar vervoer. Met de trein afstappen in het Noordstation en vandaar kan het zelfs te voet. Laat die dure dieselvreters maar thuis ... dat kost duizenden euro's om er alleen nog maar te raken. Wat wil je dat de politiek denkt ... die arme boeren?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden duitsland , nacht , protest , brussel , Demonstreren , boerenprotest en boeren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3.461