0

Case Maxxum 5140 - Rem loopt lichtjes aan af en toe

Hallo,

Bij onze Case Maxxum 5140 loopt na een paar maanden stilstand de rem aan. Hij loopt niet heel erg aan maar na een tijdje rijden wordt het steeds erger totdat hij hem in z'n neutraal gooit en het oranje versnellingsbaklampje gaat branden. Na een paar stampen op de rem, die dan ook keihard zijn, gaat het dan vaak wel weer en kan je weer een stukje verder rijden. Dit kan elke 100 meter gebeuren maar kan ook zomaar 5 kilometer goed gaan. Het remlicht brandt constant dus de rempedalen komen ook niet volledig terug.
Ik heb het idee dat het enkel in de linkse rem zit als je achter de trekker staat. Dit omdat wanneer je de pedalen ontkoppeld, de rechtse rem normaal voelt en je hoort de pomp o.i.d. werken. Maar wanneer je de linkse pedaal intrapt voelt deze veel harder aan en hoor je de pomp o.i.d. niet.

Heeft iemand een idee waar ik dit probleem moet zoeken?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , case , links , rem , pomp , oranje , pedaal , neutraal , maxxum en Case maxxum geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
138