16

Case CS - Trekker geeft te pas en te onpas code 82 aan transmissie

Heb de solenoid al gewisseld deze zijn goed
De bedrading gecontroleerd en doorgemeten
Iemand een idee of dit ook al eens gehad

Deel dit topic

Reacties

Welke solenoid heb je gewisseld ?
@Bleistra de bovenste is van de achteruit gewisseld met de tweede van onderen (powershift)
+1
82 is "line interuption" of te wel geen contact op de solenoid voor achteruit, verwacht dan toch een wankel contact in de bedrading. Volg de kabel maar eens helemaal van de 3 pin stekker tot aan de grote stekker aan de kabine. Heb al heel veel stekkers moeten vervangen en heel wat kabels moeten inkorten aan mijn CS omdat er toch dikke corosie tot ruim 10cm in de kabels zat.
@InsaneNL heb de stekker in de Kabine gesoldeerd
Er zaten al nieuwe draden aan bij de vorige eigenaar al gebeurd denk ik alleen bij de solenoid zit hij met krimpkousen op de bestaande stekker maar hebben dit doorgemeten en was goed (op dat moment)
@Claus hoe heb je gemeten? Puur op continuïteit?
@InsaneNL solenoid op weerstand en de bekabeling op breuk
@Claus volgens mij ben jij een bekende van mij 😁 en heb jij deze cs nog niet zo lang en daarvoor had je een ih 1455 xl met voorlader en een 1056xl overgangs model. De foto's van de trekkers zijn welkom op tractorfan. Gr Marco
@marco955 Kon weleens mijn oude zijn🙈
@Inter-844s volgens mij heeft @Claus een cs 150
@marco955 ooh dan is het een andere
@marco955 130
@Inter-844s die van mij komt uit Gees volgens mij
is wel een 130
@marco955 klopt helemaal hoor 🤪😁
@Claus Hoe de bekabeling op breuk gecontroleerd? Met de doorpiep stand op de multimeter? Beter is om op de ene kant 12 V te zetten vanaf een accu en op de andere kant van de kabel een dikke lamp eraan te hangen, en dan weer naar de massa van accu. Als er corrosie is wil de multimeter nog wel is zeggen dat het goed is, maar in werkelijkheid niet zo is.
@dutchpower ok bedankt voor de tip ga ik even proberen
@dutchpower jup, dat is waar ik ook aandacht, had nog geen tijd gehad om weer te reageren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , case , transmissie en bedrading geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
990