Stabilisator hefinrichting international 533

Ik heb een vraag, ik heb bij mijn inter aan de 2 buitenzijdes verstelbare stabilisatiekettingen. Ik denk dat het origineel is. Maar het is aan vervanging toe, is dit nog aan de komen? Of is er een goed alternatief? Waar is het te verkrijgen?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

donkey63
Wat is er precies versleten? Als het de ogen zijn, die ingesleten zijn, kun je ze oplassen. Als het de schroefdraad is, wordt het een ander verhaal. Zelf iets maken met een spanner met linkse en rechtse draad. Succes
labella
@donkey63 Zal de schroefdraad zijn waarschijnlijk. Was bij onze 633 ook, is een fijne draad. Dealer heeft hier zelf universele stabiliatorkettingen aangepast.
+1
SJB533
Vind dit persoonlijk mooier werken
labella
@SJB533 Dat kost ook een stuk meer... Wij hebben zoiets pasgemaakt.

(klik om te vergroten)

Fendt1d
De ogen zijn nog wel goed, het is de schroefdraad ja, die is helemaal dol. Ik vind trouwens de kettingen aan de binnenkant in samenwerking met een onder trekhaak ook niet fijn. Als de hef helemaal naar beneden is, wringt het allemaal op elkaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden inter , hefinrichting , verstelbare en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
265