Man raakt bekneld onder zware rupsmaaier

Een medewerker van een groenbedrijf is vanochtend in Zutphen gewond geraakt bij een ongeluk met een op afstand bestuurbare machine. Volgens de Arbeidsinspectie gaat het om een rupsmaaier.
De man kwam onder de zware machine terecht en raakte daardoor bekneld, meldt een 112-correspondent. Het bedrijfsongeval gebeurde rond 8.30 uur op de Vijfmorgenstraat in een woonwijk.
De brandweer heeft het slachtoffer onder de machine vandaan gehaald. De gewonde man is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Arbeidsinspectie doet onderzoek.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ongeluk , brandweer , vastgereden , machine , gelderland , ambulance , man en overzicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
622