Illustratie van:
4

Iseki TU 1700 - schurend geluid bij gebruik hefinrichting

Hoi iedereen, sinds kort een naar geluid bij het gebruik van de hefinrichting. Het geluid komt voor als ik wil heffen zowel belast als niet belast. Het geluid is moeilijk te beschrijven. wat doet er zich voor: als de hef in werking is komt het geluid voor, als de hef in werking is is het feller eens boven is het minder, bij het naar beneden gaan is er geen extra geluid, zakken doet hij vlot, heffen gaat stotterend en vermoeiend. Het geluid komt wel van de hydraulische pomp en de dunne buis trilt bij het gebruik van de hef.

Versnellingsbak is gekuist en voorzien van nieuwe olie type: KROON OIL Gearlube GL-4 80W-90
Ik ging er van uit dat het een versleten hydraulische pomp was dus deze is reeds vervangen en het geluid blijft.

Enig idee, tips, of dingen die ik nog eens kan testen om uit te maken wat het zou kunnen zijn en wat de oplossing kan zijn.

Alvast hartelijk bedankt voor de reacties.

Deel dit topic

Reacties

Wat voor olie word er voor geschreven?

Dacht namelijk sae 80

Dan is 80w90 veelste dik en heeft de pomp er veel moeite mee
Wel wat laten horen he.
+1
Bedankt voor uw reactie, ik voorzie andere olie en laat dan weten of alles werkt.
Heeft de andere olie geholpen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TU 1700 en hebben de trefwoorden olie , hefinrichting , testen , geluid , werking , vervangen , iseki , hydraulische , versleten en zakken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
229