Illustratie van:
7

Krone Swadro - Probleem elektrische hoogte verstelling

Hallo,
We hebben een krone swadro 800/26, bouwjaar 2004.
Nu doet de hoogte verstelling van één element het niet meer.
Motor kreeg nog spanning, maar draaide niet. Die heb ik losgehaald kijken of die teveel weerstand kreeg, maar deed het toen nog niet. Iets aan de gang geholpen en draait nu wel weer, maar lijkt ook iets een slag in te zitten. Kan de spindel van het element zelf wel met de hand rond draaien, dus het lijkt mij dat de motor het opgeeft? Kan hem ook met de hand tegen houden, maar weet niet hoe sterk deze motoren horen te zijn?
Iemand die misschien weet waar deze motor te verkrijgen is? Of denken jullie dat het een ander probleem is?

Mvg wouter

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Naarmate ze ouder worden willen ze nog wel eens sneuvelen. Nieuwe kost bij Krone € 350 ex (009389890)
Bij onze Claas hark was de magneet in de motor geknapt. Dat vinden ze ook niet leuk.
Dat lijkt wel gewoon een ruitenwissermotor
@Herbert is t ook,
@BigBendeutz ja is het dit? Want als ik google op het nummer op de motor kom ik in eerste instantie bij ruitenwismotoren uit. Maar die zijn aanzienlijk goedkoper. Dacht alleen dat die misschien niet sterk genoeg zouden zijn? En het daarom toch een ander soort is.
@woutzor de kale motor is het zelfde,denk dat alleen de aandrijvings zijde anders is,maar als de aandrijving nog goed is,heb je aan een motor voldoende,
Kunststof tandwiel in de overbrenging heeft vast gezeten en was aan een kant glad, deze nu vervangen en even kijken waardoor die vast heeft gezeten. Bedankt voor de reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Swadro en hebben de trefwoorden motor , krone , bouwjaar , spanning en slag geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
689