Illustratie van:
3

John Deere 920 - Probleem met hefinrichting, oliepomp maakt zwaar geluid

Ik heb een probleem met mijn hefinrichting deze klappert wanneer ik hem omhoog doe.
Hierbij maakt mijn oliepomp een heel zwaar geluid wanneer ik de koppeling in trap en de hef bedien. Als ik de koppeling niet in trap en de hefinrichting omhoog doe is er niks aan de hand
Ik heb mijn afdichtingen in de hefdeksel allemaal al vervangen in combinatie met de prioriteits ventiel.
Kan iemand mij helpen met de oorzaak?

Deel dit topic

Reacties

+1
De oliepomp voorin wordt gevoed door de transmissie pomp als je de koppeling in trap staat deze stil dus waarschijnlijk even olie tekort op dat moment.
@JvH 1120 Ahh, dat verklaard een hoop..
Vroeg mij ook altijd al af waarom de pomp lawaai maakt op het moment dat je de koppeling (Niet de eerste van de transmissie maar de tweede van de aftakas) intrapt.

Bedankt voor die info!
👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 en hebben de trefwoorden john deere , hefinrichting , hef , hydrauliekpomp , oliepomp , koppeling , geluid , achterbrug , vervangen , john deere 920 en trap geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
266