Illustratie van:
4

Deutz-Fahr Meerdere - Deutz 4 cilinder, luchtgekoeld 1993 in Atlas Graafmachine geen vermogen en hevige olielekkage

Kan iemand mij adviseren, waarschijnlijk is de koppakking( en) stuk. Of helpen aan een monteur die ervaring heeft met deze motor.

Deel dit topic

Reacties

Moet die monteur ook nog in de buurt wonen of komt erbij elke monteur die aangedragen worden de reistijd te hoog
+1
@Fendt926Driver er staat op zijn profiel dat hij werkt aan v8 motoren dus ik denk dat hij hem dan zelf wel uit elkaar trekt🤷‍♂️
+1
@ArjenB Dat klopt helemaal Arjen, ik kan het waarschijnlijk zelf ook maken, maar heb niet zo veel tijd op het moment en ga het wiel niet opnieuw uitvinden. Dus het liefst besteed ik het uit.
@Fendt926Driver Goedemorgen, het ligt er een beetje aan. Heb jij ervaring met deze motor, want dan kan ik je misschien even bellen ? Groetjes, Jos

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr en hebben de trefwoorden deutz , motor , atlas , vermogen , monteur , ervaring , cilinder , deutz-fahr en graafmachine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
516