Illustratie van:
3

Fendt Farmer 105S - Retour ventiel hydrauliek Fendt farmer 105S

Ik zou op mijn Fendt Farmer 105S graag een hydrauliek retour ventiel monteren. Nu weet ik dat er een blind dop/nippel op het hydrauliek blok/ventiel zit waarop een retour ventiel kan worden aangesloten echter weet ik de maat van dit schroefdraad niet. kan iemand mij vertellen wat voor schroefdraad deze aansluiting heeft? Ik ben niet in de gelegenheid om de maat van het draad op te meten.

Deel dit topic

Reacties

+1
De plug waar een retour op kan ( vaak een dikke inwendige zeskant imbus) direct achter de daalsnelheids kraantje is ; M 30 x 1,5
@basia Dank, duidelijk.
+1
In deze plug kun je ook gewoon een gat boren en er vervolgens een nippel op lassen van de gewenste maat en dan verder naar achter werken. succes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1 en hebben de trefwoorden fendt , hydrauliek , maat , draad , meten , monteren , aansluiting en fendt farmer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
249