Illustratie van:
1

Deutz D55 - Welke dubbellucht past naast 13.6R36? Molcon of iets anders?

Welke maat dubbellucht past goed naast 13.6R36 de originele bandenmaat van een Deutz D55? Wil er graag dubbellucht op maken, maar heb geen molcon haken in mijn velgen. Kunnen er zo in gelast worden geen probleem. Maar ik zag ook dat je dubbellucht kan bevestigen op je wielmoeren, werkt dat ook goed?
Ik hoor het wel alvast bedankt voor jullie reactie
Gr

Deel dit topic

Reacties

Goedemorgen, er zijn verschillende systemen, welk systeem het beste geschikt is hangt mede af van de huidige uitvoering van je wiel, welke wensen heb je en uiteraard je budget, wellicht kun je aan een tweedehands dubbelluchtwiel komen met een 12-430 aansluiting, zit dat ook in je tractorwiel dan zouden KN-koppelingen een uitkomst bieden. Molcon Dubbellucht kan uiteraard ook, dan zouden blokjes of een ring ingelast moeten worden. Eendelige koppelingen zijn er ook, deze worden op maat gemaakt. Als je meer info wenst, stuur me gerust een DM. Succes!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D55 en hebben de trefwoorden dubbellucht , deutz , maat , bandenmaat , velgen en molcon geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
263