Illustratie van:
6

Case International 856 XL - 4wd pot afstelling druk/veerplaat

Kan iemand mij uitleggen hoe ik de drukplaat moet afstellen van de 4wd pot? Het werkplaatshandboek zegt 50 graden maar kom er niet helemaal uit hoe ik dat moet meten.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Tevens zoek ik iemand die mij de werking kan uitleggen omdat ik probeer te begrijpen hoe de pot kapot gelopen kan zijn,
Niemand?
@brauheist
Ik heb heb workshop manual als u mij uw email stuurt zal ik hem sturen.
@Klein Rot die heb ik ook maar kom er niet uit
Wat is er precies kapot gelopen?
Volgens mij is het meest belangrijke dat je het doorslipkoppel test. Ik ben hier weleens mee bezig geweest omdat ik dacht dat het te laag was. Ik had al nieuwe platen en drukplaat besteld, maar die zijn er uiteindelijk niet in gegaan.

Zit je in het boek van de 844 van de versnellingsbak te kijken?
@Corne S ik heb het boek van een 844 ja, binnenin was de afstandsbus die in de schakelmof zit ingelopen in de as en de plaat waar de lammellen op liggen heeft aan de andere kant groeven op het loopvlak van het druklager

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL en hebben de trefwoorden case , afstelling , afstellen , 4wd , meten , Case international , werkplaatshandboek en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
393