Illustratie van:
6

Ford 3600 - Cabine van ander model

Hallo, weet er iemand ofdat er een cabine van een ander model ford tractor op een ford 3600 past?
Alv bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Hallo. Ik heb eventueel nog wel een universele cabine die van een 3600 afkomt
@blue-ford4600 ik heb een safety q cab op mijn ford 3600 zitten
Wat ben je precies van plan? Een fabriekscabine op een cabrio bouwen is een hele klus als je dat netjes wilt doen. Stangetje hier, beugeltje daar etc. Dan moet je al een complete slooptrekker er bij hebben, maar dan is vaak de cabine ook de moeite niet waard.
@Hanomag22 ja daar ben ik wel voor aan het kijken. Bij onderstaande foto zit er zo een raar "dak" op. Ik heb ook al zitten denken om zelf een cabine te maken. Trouwens hij is niet van mij dus het hoeft niet heel erg netjes. Maar het dak is wel één van mijn laatste zorgen, ik ga zou hem eerst eens proper zetten.

(klik om te vergroten)

Quote Reactie van @thybe-maes:
het hoeft niet heel erg netjes

Maar is het dan geen idee om dit er gewoon op te laten zitten? Een tractorjas er bij en je zit uit de wind en regen, zonder veel kosten.
Een fritsmeijer misschien

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3600 en hebben de trefwoorden ford , tractor , ford 3600 en cabine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
267