Illustratie van:
4

International 553 - Ervaringen kleine balenpers International 553

Kwestie van toch een reservepers achter de hand te houden... zijn deze persen wat? Uiteraard, onderhoud is alles, maar kunnen ze wat capaciteit aan, voordroog eventueel? Heb nu een oude Markant, zou die aks reserve houden en ben stilletjes oo zoek naar een iets jongere pers. Ook nog een mooie Claas Markant 65 gezien, maar is wel een pak duurder.

Deel dit topic

Reacties

Volgens mij is dat een pers, die van Vicon komt. Wat daar voor type bij hoort weet ik niet
+1
@SJB533 Ik weet het niet helemaal zeker maar ik dacht een vicon 547. Wij hebben hier ook met een Vicon geperst maar die was weer vergelijkbaar met een Fahr pers, dat lijkt mij met deze international 553 ook wel.
Op het typeplaatje staat inderdaad Vicon vermeld...

(klik om te vergroten)

Typdplaatje
Vreemd, staan er 2 zo'n persen te koop, twee keer Vicon en Made in Holland, spreekt het typepkaatje van de ene over een 3A 547 en andere 3A 696, zien er krak hetzelfde uit... iemand meer uitleg? Wisselstukken beschikbaar/betaalbaar?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 553 (balenpers) en hebben de trefwoorden persen , claas , onderhoud , balenpers , ervaringen , pers , voordroog en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
419