Miro stalmestverspeider Ervaringen?

Heeft er iemand hier ervaring met een Miro stalmestverspeider? Ik zag er laatst 1 staan op een landbouwbeurs en ik vond het een hele mooie boere bemester, maar ik kan er maar weinig informatie over vinden op internet.
derauwalbien.be/?id=6&subid=11&mid=5
Alle informatie die jullie hebben is welkom 😉
Bedankt, Jef

Lees meer »

jefke

Reacties

Mielmonteur
Ik vind het wel een robuust ding! Mooi degelijk zo te zien 😄
weurding
Miro was vroeger heywang, maar dat is geloof ik terziele, mits de onderdelen voorziening op orde is waarom niet? prijs gelijk aan joskin siroko?
MF team Kessel
Hoi jefke, wij hebben thuis een miro mest verspreider, nu al z'n 3 a 4 jaar in gebruik. is een prima wagen sterk degelijk en onderhouds vrij. zijn zeer tevreden. gebruiken hem elke dag voor preiafval en in het voorjaar voor compost en champost maar ook zware stalmest. staat op deze site ook een foto bij ons profiel.
jefke
@MF team Kessel

vraagt jullie 8.5 tons kar veel vermogen? en rond welk bedrag schommelt de prijs ongeveer? Als de prijs zoals Weurding zegt gelijk is aan die van joskin dan zal het wel een pittig bedrag zijn. Zou je mij een pb willen sturen met de prijs in vermeld? Heel erg bedankt! 😄
MF team Kessel
Ik zal even kijken wat hij koste, maar weet zeker dat hij goedkoper was als een joskin en schuitemaker. ik heb zelfs met een mf 168, 70 pk zware stalmest gereden. het ging maar was niet veel over 80 a 90 pk gaar prima. groot plus punt is dat hij zee weinig trekvermogen nodig heeft. trekt zich voort als een pakje boter.
jefke
@MF team Kessel
Oké heel erg bedankt! 😄
Valtra-Fordpower
Interessant 😄
Valtra-Fordpower
@MF team Kessel

En wat kostte ie ? 😛
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!