Case MX 135 - printplaat kapot

Hallo,

de printplaat van de mx is kapot gegaan,
weet iemand wie deze weer kan maken,
of heeft er iemand nog eentje liggen toevallig?
want een nieuwe is nogal prijzig
lammers1

Reacties

Wat is prijzig? anders moet je even een bedrijf zoeken die ze kan repareren, de componenten kosten maar een paar euro
lammers1
@international-633

ze kunnen zo 1000 euro kosten compleet!
ja maar wie is daarin gespecialiseerd?
IH-Jansen
@lammers1
een electro bedrijf 😉
gertdl
Heb je een schema van die printplaat?
Meneer Kool
Het ligt er een beetje aan hoe groot de beschadiging is. Als er alleen een componentje kapot is valt die misschien nog wel te vervangen.. Maar als de printplaat zelf beschadigd is en daarmee doel ik op de circuits die door de plaat lopen.. Je zou eventueel een circuit kunnen overbruggen door gewoon een draadje te solderen tussen de componenten in dat circuit.
NH FENDT
Er zit een bedrijf in Helmond maar weet de naam niet meer. Vraag maar ff na bij mechanisatie bedrijf die weten wel hoe die heet
deutzfancrissie
Dit hebben wij al 2 keer gehad met onze deutz fahr mk3 85 en dit is zeker dure hobby maar ik zou ook graag dit adres willen hebben die onze oude printplaat zou kunnen maken alvast bedankt
diepfries
Hangt er ook helemaal vanaf wat voor soort printplaat is dit bijvoorbeeld een eenvoudigere die achter een powershift knopje zit etc. dan kun je deze met een beetje gevoel wel weer reaparen.

Maar wat is de omvang van de schade of is dit niet bekend?
suggs 73
Heb mijn printplaat van mx ook al eens moeten vervangen , idd duur geintje , heb de oude ook bewaard , wist niet dat ze nog te repareren waren
gertdl
Zijn meestal een of enkele simpele componentjes die stuk gaan,weerstandje, diode, transistor, diac,...
enige probleem is bij complexere printplaten dat je een schema moet hebben om iets of wat wij te geraken over de werking.
lammers1
Het is niet de printplaat van de powershift, want die zit appart, gelukkig is dat bedrijf in helmond dichtbij, dus we zullen even kijken hoe of wat..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MX 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!