John deere 6110 bijgeven

Heeft er iemand een foto van een pomp van een jonh deere 6110 en met welke schroefjes hem moet bijgeven even voor de zekerheid.

ps ik ben geen 16 jaar maar heb 16 jaar ervaring met tractoren 😉

Deel dit topic

Reacties

huub case
Oke dat schroefje dan wat in of uit draaien?
mwa turbo is niet nodig meer beetje rook voor carnaval
jammermaarhelaas
Is het niet een erg verregaande maatregel alleen voor carnaval? Zie de originele stand nadien nog maar eens terug te vinden.
Een paar liter motorolie in de diesel helpt ook wel als je rook wilt denk ik. En hier ben je nadien ook meteen weer vanaf. Word je brandstofpomp ook meteen nog eens extra gesmeerd.
bart H
Ga je meedoen mee carnaval in achtmaal?
Stampertje
Ik zou hem mooi standaart laten gezien je er geen ervaring mee hebt. Voor hetzelfde verkloot je je hele trekker, en dat zou zonde zijn 😉
fendt trekkertje
@Stampertje

klopt.
en ik weet ook wel zeker dat jij geen 16 jaar ervaring met trekkers hebt 😛
ties6110
Onze 6110 is wel bij gedraaid bij de lmb, maar daar gaat ie nie van roken dan moe je hem 50 bij draaien nou is die van ons 20 bijgedraaid maar roken doe ie nie veel meer de nieuw 6230 die rookt nu meer ! en je moter wor er nie beter van dan moe je hem altijd op 1 punt laten staan me opschroeven. en nie steeds op en af schroeven
Bart 512
Haha mooi dit. Hij wil gewoon de show stelen met de trekker van z'n pa. Maja hij rookt niet genoeg!
Ff denken laat ik eens op tf vragen misschien willen ze me helpen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0