Illustratie van:

Mc-Cormick 323 - versnellingpook los

De versnellingpook van mijn cormick 323 is gebroken op de overgang van de steel naar het onderste dikkere gedeelte. Hoe kan ik de pook los halen om hem te kunnen repareren?

Deel dit topic

Reacties

case inter kracht
De pook zit tog tusen je benen bij zoon trekker dan moet je volgens mien gewoon dat plaatje waar de pook op zit /doorheen gaat los maken dan volgt het zig zelf
IHC-power
Inderdaad. In neutraal zetten, deksel met de pook demonteren. Even repareren en dan het deksel terug monteren. En ervoor zorgen dat de gaffels mooi terug op hun plaats gaan.
case inter kracht
Meest ik het ook verstandig om je stof rubers te vervangen
IHC-power
@case inter kracht
ik geloof niet dat er bij de pook van een 323 stofrubbers zitten. 523 enzo hebben dat wel..
caseih212
Een 323 heeft zeker geen stofrubbers, wat je veel ziet is dat mensen hem gewoon weer aan elkaar lassen (wil prima). En wil je het goed doen, haal je het schakeldeksel er even af. Let op, want dit is wel een specialistisch klusje. Als je geen verstand hebt van deze dingen gaat dat niet goedkomen 😉
case inter kracht
@IHC-power

oke na dan zal het wel als jij dat zeg heb zelf namelijk nooit zoon 323 gehad maar dag dat dat bij alle der op zat
323423
Dan ga ik hem vermoedelijk even lassen.
Deze trekker heeft ooit ook nog een maaibalk gehad maar die is niet meer compleet. Alleen de aandrijving (vliegwieltje)+beschermkap, cylinder, en ophangpunten onder de trekker zijn nog aanwezig. Iemand die weet of de rest van de onderdelen nog te verkrijgen zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 323 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9