Digitaal display jd 6410

Vraagje voor de kenners. Bij onze John deere 6410 doet het grootste deel van het display bij het stuur (snelheid, urenstand etc.) het niet meer. Het is een digitaal display. Als we deze vervangen, blijft de urenstand dan behouden?

Mvg Pascal

Deel dit topic

Reacties

beertender
Denk ik wel,

lijkt mij gewoon een display en niet een computertje of zo iets.
tjnoordhorn
@beertender

denk et ook wel maar anders moet je de dealer gewoon ff vragen
Fendttrisixfan
Denk juist van niet, als je bij Fendt het display in het dashbord vervangt staan je uren terug op 0
InterArjan
Nu we het hier toch over displays hebben, onze 6800 geeft niks op het display, alleen als je het schakelaartje indrukt en het contact aan zet staan er vage tekens lijkt op de letters S E r
iemand bekend, of hoe dit kan worden gemaakt?
john deere 7810
Ja blijft behouden maar dan moet je het wel even door je dealer laten doen die kunnen dat er zo weer inzetten met de laptop maar het dashbord is kapot dus dan blijft het zowiezo behouden
johndeerefiat
Wel duure grap denk! Ik hoop niet dat wij dat bij onze deertje,s krijgen.
OhDeere
De meeste JD dealers weten dat deze dashboardjes voor een redelijke prijs gerepareerd kunnen worden. Deze firma levert ook ruilexemplaren. Mocht dit problemen geven stuur dan maar even een PB.
Tom VB
Urenstanden staan toch ook in de ECU en niet alleen in dash volgens mij.
OhDeere
Ecu en Bcu. BCU komt toch op het dashboard naar voren??? (vanaf de 6*10 serie..)
RobinBos
Bij een 10 serie komt de uit gelezen urenstand van het dashboard van de BCU. Zoals hierboven ook al gezegt is, ze zijn goed te repareren, ik heb er net weer eentje terug van reparatie, met succes. Is je BCU kapot en niet meer te repareren, dan ben je je urenstand kwijt. Ik weet zo niet of die er achteraf weer in te zetten is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
41