Illustratie van:

Massey Ferguson 6150 - kalibreren mf 6100 serie

Wie weet hoe je een 6150 kunt kalibreren? Krijg momenteel een waarschuwing met geluid via het dashboard. Het rode lampje in de achtetuit pijl knippert daarbij.

Deel dit topic

Reacties

mf gek
Kalibreren???
DaanHaar
Ja!
mf gek
Wat is dat?? 😃
jochemlansink
Weet het niet precies. Het beste kun je even naar het mechanisatiebedrijf gaan. Normaal gesproken is het maar heel even werk. Zometeen heb je alles nog veel erger.
DaanHaar
Bij de case mx kun je het eenvoudig zelf door wat knoppen tegelijk in te drukken. Ik hoopte eigenlijk dat dat bij de mf ook zo was. Dus als iemand dat weet, graag reactie.
massey8690
Hmm, is het niet zo dat het voor-en achteruit lampje om en om knipperen en dat ie een tuutend geluid maakt :?
in dat geval moet je even wachten tot het geluid en de lampjes weg gaan, dit zal 10 tot 20 minuten duren (na die tijd van trekker stil zetten valt normaal alle stroom weg)
dan de schakelaar van de diffrentieel ingedrukt houden, tegelijk koppeling intrappen en de trekker starten, diffrentieelknop vasthouden totdat de tuut weg is, op deze manier kun je de computers van deze trekkers resetten, kalibreren zal ik zelf niet aan beginnen, en ik weet ook niet of dat uberhaupt wel kan, wij hebben het in 6000 uur nog niet gedaan/hoeven doen 😉
DaanHaar
@massey8690, dat is het juiste probleem wat jij beschrijft.
Bedoel je dat ik de trekker uit moet zetten incl. van het contact af en dan zeg maar 20 minuten wachten alvorens weer op contact zetten om de beschreven procedure te volgen?
massey8690
Precies dat bedoel ik 😉
computer wil weleens gek doen, wij hadden het laatst heel vaak met de 6140 2wd, en nu ineens niet meer heel raar, licht me van bij dat er later nieuwe accuklemmen op gekomen zijn oid, een echte oorzaak hebben deze storingen geloof ik niet 😛
fridzie
Ik heb het nu 2 keer meegemaakt met de 6160,(61 serie is er gevoellig voor) gewoon naar de dealer met de trekker is niet eens een half uurtje werk om de trekker te kalibreren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5