Illustratie van:

Ford 5640 - kan er in een 5640 een digitale autoradio

Ik vroeg me af of er in een Ford 5640 sl een digitale autoradio kan inverband met de bekabeling enz.

Deel dit topic

Reacties

gudo
Is altijd passend te maken denk ik.
valmet6400power
Gaat best.
boerekebart
Gaat altijd 😉
cvdebegaaiers
Gudo, heb jij zelf nog de standaard radio in je 7840 zitten?
ford5000
Zou niet weten waarom niet?
Als de stekkers niet passen zijn er bij de automaterialenhandel passende verloopsetjes te krijgen, en die kosten de hele wereld niet.
gudo
@cvdebegaaiers ja daar zit nog de standaard radio in, alleen die is bijna aan z'n eind. Ik ben al langer van plan om er een andere in te zetten.
cvdebegaaiers
Dat denk ik ook bij de 5640 want hij heeft geen of heel slecht ontvangst
gudo
@cvdebegaaiers wat voor radio heb je er in zitten? Blaupunkt?
Rimco
Je moet waarschijnlijk wel een constant stroom aan brengen wanneer de radio nu via de contact schakelaar gaat anders vergeet hij je instellingen, had ik tenminste in mijn trekker weet niet hoe dat bij ford zit...
nhmonteur
Ja er past zeker een digitale radio in. Het kan wel zijn dat er geen ISO stekkers aan je bedrading zitten, maar dan moet je even een universele ISO stekker bij een automaterialenzaak halen, deze kun je dan aan je bestaande bedrading maken en de stekkers steek je dan in je nieuwe radio.
cvdebegaaiers
@gudoja er zit een blaupunktradio in..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4