Illustratie van:

New Holland T 7540 - verschil

Beste mensen, misschien een domme vraag. maar wat is het verschil tussen de New Holland T series en de New Holland TVT series

Mvg Marinus

Deel dit topic

Reacties

markmeijer
Dak luik, en werklampen in cabine rand.
megafendt
Dat was duidelijk 😛
jeroen13
T7500 wel te verstaan. zoals al gezegd geweest is is het verscil tussen een TVT en een T7500 alleen "het dak" dus andere vorm, lichten en dakluik
Case-IH Fan
Ook het dashbord in de cabinestijl? net als bij de nieuwste cvx'en? of heeft new holland dat niet?
-Arnold-
Het dashboard zit nog gewoon onder het stuur. Het paneeltje voor de bak (versnellingen) zit wel in de cabine stijl, maar dit had de TVT ook al. Verder zit er een commonrail motor in, net als bij de TVT 195. Andere TVT's hebben een gewone brandstof pomp. De hydroliek ventielen zijn anders, en zitten op een iets andere plek.
Vendel
Ook de bediening van de hydrauliekventielen (timerfunctie en doorstroming) is anders. Verder zijn de knopjes op de multicontroller anders. Onderhuids is de bediening van de bak iets anders, idd commonrail motor ipv ouderwetse pomp.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7540 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
101