Illustratie van:

Fendt 106 S - voorvering

Van het weekend kan ik weer eens wat sleutelen! Op het programma staat afmaken vervanging o ringen hydo (heb de juiste binnen nu) en ik wil eens kijken naar de voor vering. De rechterkant zit vast. Kan van alles zijn dus wil die eens gaan lostrekken.

Als ik het kreng eerst op bokjes zet, wiel eraf haal, kan ik dan zonder problemen de zaak loshalen? heb ik nog speciaal gereedschap nodig om veren in te drukken als ik hem weer ga monteren bijvoorbeeld???

Alvast weer bedankt voor jullie reacties!

Deel dit topic

Reacties

deutz6007
Je kan dit zo uitelkaar trekken alleen zorg dat je wielen recht staan voordat je die arm eraf trekt waar de stuurstang aan zit of markeren met een stift zodat dit weer goed in elkaar zit dit ivm met gelijke stuuruitslag naar beide kanten.
een krik is wel handig om de as te ondersteunen zodat het niet meteen helemaal uit elkaar flikkert
succses ermee
jcfendt
Hihi. thanks. Heb een goede garage krik dus gaat goedkomen! Maakte me wat zorgen over die veerbussen die bij de wielen zitten. is per wiel geveerd...

Ben benieuwd wat ik aan tref.
TomH
Hoop voor je dat je fusee as niet is in gelopen. Die zijn duur en is een hels karwij om deze te vervangen....
jcfendt
Dat idee heb ik wel, maar ik laat me verrassen....
Ik hoop stil dat als het inderdaad zo een lastige klus is de yanmarman mij komt helpen. Met twee man is toch altijd wat prettiger prutsen met een lastige klus!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3