New holland ts 100 sle

We hebben vandaag onze nieuw holland ts 100 sle opgehaald en nu is er een raar geluid in de achterbrug een beetje sissend ? wie kan me vertellen wat dit is of wat je er aan kan doen>?

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

remco1234
Blijft er een hydro hendel hangen??
jd4050
Heb je luchtremmen?
NHSanderJD
Slang eruit halen?
Boemrang
Terug gaan naar de dealer, of waar je hem ook gekocht hebt.
Valtra-Fordpower
Inderdaad, dit klinkt een beetje alsof een hydraulisch ventiel blijft doorlopen, veroorzaak door een hangende hendel.
Boswachter
Ach New Holland TS serie hebben wel vaker van die vreemde geluiden soms :lol:
Case ih 845 xl
Geen lucht remmem.
zit geen slangen aan.
al aan alle hendels gezeten word niet beter>
newholland powers
Doet ie dat ook als die gewoon niks aan het doen is?
Case ih 845 xl
Ja gaat gewoon door?
rickjd
Terugbrengen.
malcon
Schroef er maar nieuwe hydraulische filters op
nhmonteur
Idd waarschijnlijk zit 1 van je hydrauliekfilters verstopt of is kapot waardoor hij een raar geluid maakt. ik zou gewoon even terug gaan naar je dealer.
Leo-NH
Is je achterband niet lek ? 😃 XD
cvdebegaaiers
Zit de hef dan niet helemaal omhoog, want dan blijft de pomp draaien en dan krijg je dat geluid ook.
Ares RZ
Als alle voorgaande suggesties geen oplossing bieden dan heb ik er nog een: wij hadden hier ook een TS100 en die maakte ook een irritant sissend geluid. Had niks te maken met filters, hefinrichting, hydr. ventielen of wat dan ook. Een ijverige monteur van de dealer ging toen eens wat zoeken en vond uit dat het lag aan een hydr. verdeelklep wat naar ik meen de oliestroom verdeeld naar besturing en hefinrichting/hydrauliek. Hij vond uit dat er ooit een fabrieksupdate voor was geweest maar dat had ons nooit bereikt. Hij heeft toen alsnog die klep vervangen en toen was het probleem over. Als ik me goed herinner zit dat ding rechts voor onder de cabine of iets daarvoor. Kan het niet voor je controleren want we hebben de TS niet meer. Veel geluk met de trekker, zijn goeie machines.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
3