John Deere 3130 - onderdelen hfwd

Door het perongeluk verwijderen van het vorige topic maar een nieuwe.

Ik zoek dus platen waar de zuigers van de hydromotoren tegen aan drukken. Deze zitten in de fussees van een hfwd vooras en hebben een hoek van 17 graden. Het onderdeel nummer is r60987. Tevens ben ik nog opzoek naar een set om de standby druk van de hydrauliek pomp elektrisch te kunnen verhogen voor meer trekkracht. Dit bestaat uit een magneetklep met een paar slangen. Dit zat op de laatste serie europese hfwd en op diverse amerikanen.
stomos

Reacties

john deere 7810
Mischien piet everts of guus van daele proberen?

typ ze in bij google en je vind ze wel
Tom VB
TF lid @john deere 5020 heeft wat voor je.

suc6.
dalton
Dennis Donkers uit boekel heeft het misschien zo liggen
G210
Heeft weinig zin allen dat de modder op het dak komt
JD driver
Moet je ff kijken op www.gebrfrerikslmb.nl
en dan naar de webshop gaan en daar het nummer intoetsen, kan zijn dat het daar ligt. daar liggen namelijk nog heel veel onderdelen van john deere.
Fast Eddy
Spriensma in Oldehove heeft ze misschien wel. Die bouwt die assen onder aardappelrooiers.
stomos
Guus van daele, piet evers en dennis donkers hebben niks liggen. Van john deere 5020 hoor ik niks terug dus als iemand nog andere suggeties heeft? Anders laat ik de platen wat ik nu onder de juiste hoek affrezen.
deeremeneer
@stomos Ik zal john deere 5020 wel even bellen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!