Illustratie van:

New Holland TM 115 - wil niet starten

Hallo,

Ik wou vanavond even de ploeg uit de schuur halen. deze staat op een andere locatie als de boerderij. trekker wou toen wel starten. ik vond alleen dat deze zeer zwaar moest trekken voor een lege trkker. ben ik wel naar de schuur gereden, dacht zal wel komen omdat dat rot ding nog koud is. maar toen ik op plaats van bestemming was begon ie helemaal raar te pruttelen, paar keer gas gegeven... en toen was het einde verhaal... deed helemaal niets meer... opvoer pompje loopt wel... motor gaat wel rond(net nieuwe accu) zitten nieuwe brandstof filters op!! nog geen 75 uur mee gedraaid, en tot aan de filters komt er ook wel brandstof.... wie o wie kan mij ongeveer zeggen wat dit is? (morgen bellen we de dealer!!)

Deel dit topic

Reacties

deeremeneer
Alle ontluchtingsnippels wel goed dicht? Krijg je echt volop diesel bij de pomp?
case inter kracht
Meest zit der in een opvoer pompie een zeefie waar vuil in gaat zitten had ik ook bij me trekker net nieuwe filters en leidingen omdat daar niet veel van deugde en starten en lopen maar na een paar minuten stoteren en uit vallen en niet meer kenen starten wel branstof krijgen bij de pomp maar net niet genoeg
deeremeneer
@case inter kracht Zou je aub willen proberen wat beter te schrijven? Er is soms geen touw aan vast te knopen wat je schrijft.
Sanderzz
@Watekupe.

Denk dat de kans vrij groot is dat het de solonoid is op de brandstofpomp( elektrische klep waarmee je de trekker uit zet) die aan barrelen is. Gaan wel vaker stuk.
dennis fordson
Even kijken of hij nog diesel krijgt bij verstuivers
jelle algera
Het gebeur ook wel eens dat het pijpje scheurt
waar de diesel leiding om heen sit geschoven.
Dit pijpje zit op je diesel tank. Bij de niveau
vlotter daar zitten twee pijpjes
frank_mf
@deeremeneer Z'n punt op het toetsenbord is kapot 😉
fiat 666
Das wel een electonisch opvoerpompje he ,da kan ook stuk zijn
remcotrekker
@case inter kracht dat lukt je niet in 1 adem 😛
case inter kracht
@remcotrekker haha vasr wel
Siebenga
Brandstof filter
nhmonteur
Er kunnen een aantal dingen aan de hand zijn.
zoals Jelle Algera kan het heel goed zijn dat bij je brandstofmeter een scheurt in je toevoerleiding zit. Als je tank dan wat leger begint te raken dan gaat de trekker slecht lopen en kans op uitvallen doordat hij daar lucht aanzuigt.
Ook kan het zijn dat bij je elektrische opvoerpompje het huis vervuilt is.
Of je elektrische klep op de brandstofpomp is defect, waardor hij de brandstoftoevoer dicht gooit. het kan natuurlijk ook zijn dat je geen spanning meer op de klep hebt.
Watekupe
Bedankt voor de info 😉
MartijnvanHeerde
Wat jelle algera zegt inderdaad.

Of kijk even of de bedrading van het opvoerpompje nog wel goed is. Hadden we laatst ook met een TM 155.
+1
Watekupe
Zoog inderdaad valse lucht aan, dat was dat pijpje wel wat jullie bedoelen. bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
4