Koppeling deutz d 6006

In de buurt bij mij staat een d6006 heel goedkoop te koop, alleen de koppeling zou slecht zijn, is dit duur om te maken? Dus nieuwe koppelingsplaten en etc?, als ik antwoord heb verwijder ik het toppic wel weer

Deel dit topic

Reacties

deutz6007
voets.nl/site/index.cfm/…

onderaan de pagina staan de inloggegevens van kramp, kan je opzoeken wat het daar kost
weurding
Zijn toch meest uurlonen, ben je zelf handig scheelt een hoop
sebas deutz150
Het licht er een beetje aan wat er allemaal versleten is. misschien ben je al met 500 euro klaar maar misschien ook pas met 1500.
lmb lotterman
Kijk eerst of de trekker een afhankelijke of een onafhankelijke koppeling heeft, de onafhankelijke heeft een hand koppeling voor de aftakas en daar zijn goedkope onderdelen voor te krijgen, dan zal een plaat tussen de 90en 150 euro kosten ongeveer, maar voor de doortrap koppeling zijn bijna geen onderdelen te krijgen en dus lang zoeken en prijzig!!!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3