Deutz D30 - dringend,ontluchting,startprobleem

Vanmiddag kwam ik door een lekkage in de benzineleiding zonder diesel te staan langs de vloedlijn van Zandvoort,ik krijg de tractor echter niet meer gestart,waar kan ik de ontluchting vinden?de accu is inmiddels ook leeg .ik hoop dat iemand mij kan helpen met een telefoontje,de Tractor moet morgen weg anders is het een ambi deutz.bedankt arnout 0652068278
beach deutz

Reacties

deeremeneer
Knap dat je door een lekke benzineleiding zonder diesel komt te staan.
deeremeneer
Maar goed je zult eerst de accu weer op moeten laden om te beginnen. Dan zitten er op de pomp ontluchtingschroefjes die je los moet draaien. De kenners kunnen wel vertellen of hier een opvoerpomp op zit.
Thomastrekkerfan
Op het motorblok zitten onder de plunjers een soort pompje die je met een speciale tang in en uit kunt trekken en daardoor aan het ontluchten bent
als je op de trekker zit zitten deze plunjers rechts
per verstuiver zit er zo'n soort pompje
Joop3
Geen paniek!
Sleep het ding rustig naar een locatie waar het zilte water geen kwaad kan, en los vervolgens daar in alle rust het probleem op. Het mooist is met een andere trekker, maar dit formaat krijg je ook met een leuke terreinwagen al wel weg.
ramrod
Weet je wel zeker dat je deutz in zandvoort staat? Ik geloof dat de zee in NL elke dag twee keer hoogtij heeft, dus is je trekker al weg; omdat die vanmorgen al is komen te staan.

Relax..zzzzzzzzzz
renault651-4
In zandvoort rijden die viskramen tochook met trekkers konden hun je er niet uithalen?
paardeboertje
De plunjers kun je ook met een steeksleutel 13 heen en weer doen,tot de diesel begind te "knerpen"en dan kun je starten.
dennis fordson
Verstuifers los draaien starten tot er diesel uit komt weer dicht draaien en dan weer starten
maar zoek eerste een goede accu op of anders met start kabels
deutznoud
Hoe is dit spanende verhaal afgelopen?
beach deutz
Heb de tractor omhoog gekregen en staat nu voor het strandhuisje,denk eerlijk gezegt dat indien ik hem niet aan de praat krijg ermee stop,woon zelf op 3 hoog en ben meer aan het sleutelen dan aan het rijden en varen.
ik dank jullie hartelijk voor de reacties ben volgende week in het bezit van een handboek en zal het dan nog een kans geven
claasfendt
Succes
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!