Illustratie van:

International 744 - stuurhuis international 744

Hallo

wij hebben een probleem met ons stuurhuis van de 744 nu moet de tank verwijderd worden om er bij te kunnen moet hier bij de cabine eraf ? of is er nog een andere mogelijkheid om bij het huis te komen

gr mike

Deel dit topic

Reacties

Inter1246fan
Denk 't van niet. Denk dat dat de enige manier is om bij het stuurhuis te komen. Van onderop kom je er ook niet bij.
mikejd
@Inter1246fan nee daarom maar ik dacht misschien zijn er mensen die dit vaker gedaan hebben en die miss een andere manier hadden maarja dan wordt het maar gwn de cabine eraf
Dairy-Special
Je kunt ook alleen de voorwand uit de cabine halen. De tank kan er dan ook tussenuit.
Als je de slangen onderaf loskoppelt kan je zo de hele voorwand met voorraam naar boven draaien. De slangen hoeven boven dan niet los.
monteurtje
Voorste cabine steunen losmaken, dwars stang die voor de tank zit er even uit slijpen dan kun je de tank demonteren waarna je wel bij het sturhuis kunt.
De voorgevel is namelijk minder makkelijk te verwijderen dan de dwarsstang. daarna de stang er weer voorzichtig tussen lassen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
126