New holland ts 100

Bij hebben bij onze new holland( omkeer gegwoon bij versnellings bak doormidden van handkoppeling). als ik de trekker start en zet em in de vooruit zonder de voetkoppeling aan te raken gebeurd er niks komt er in het dashbord de staan: c4 maar als het licht aan zet dan gaat hij wel voor uit: en de dealer kan het vinden?

Deel dit topic

Reacties

wiltie63
Ga gewoon naar de dealer je hebt waarschijnlijk gewoon een storing ergens in het systeem
deeremeneer
Euh je tekst lijkt wel een slechte google vertaling.
Fast Eddy
Moet je niet eerst de koppeling intrappen als je weer op de stoel gaat zitten om weg te rijden.
frank_mf
Quote @deeremeneer:
Euh je tekst lijkt wel een slechte google vertaling.
Echt ABN is het niet nee. :lol:
Ritchie
@deeremeneer

Dit is idd. om te huilen.
Wiebe
Om uit stilstand weg te rijden zonder de voetkoppeling te gebruiken moet je eerst even de handkoppeling indrukken, weer loslaten en dan met de handkoppeling in de voor- of achteruit zetten. tenminste, zo werkt dat bij onze ts 115
jammermaarhelaas
Je hebt wel erg verwarrend taalgebruik. Misschien even opnieuw typen?

Het probleem, dat de tractor niet gaat rijden maar C4 geeft in het dashboard, lijkt erop alsof je nog in de calibratiecyclus zit.

Ik zou zeggen: zet de motor uit (en helemaal van het contact af laten staan), zet daarna alle versnellingshandels in het midden (vrij/neutraal), wanneer je een kruipversnellingsbak hebt, deze ook uitschakelen (niet in kruip dus), trap daarna de voetkoppeling in, start de motor, laat de voetkoppeling opkomen.

Kijk nu eens of je weer gewoon kunt werken?
Er mag in elk geval geen C met een nummer erachter op je dashboard verschijnen.

Als dit niet geholpen heeft zou je ook dit geheel nog eens kunnen overdoen, dan ook met uitgeschakelde motor, maar dan wel op groot contact, en daarna dus ook weer starten met voetkoppeling ingetrapt.

Als het nog niet werkt, dan vermoed ik een computerstoring, daarmee kan ik verder niet helpen.
Fendt 311 LSA
Ik dacht eerst dat hij bedoelde dat als hij de koplampen aanzet, hij wel reed. Rare tekst maar goed.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1