Illustratie van:

John Deere 1020 - Wat is de breedte maat van de John Deere 1020?

Hallo,

Ik heb van de week een vraag gesteld over welke compacte tractoren er zijn die 1 slag groter zijn dan de minitractor, dit heb ik gedaan omdat ik een tractor (tje) zoek met een max breedte van 1.60 Mtr, via via werd ik er toen op gewezen dat de John Deere 1020 ook een tractor was met een kleinere maat, alleen werd mij toen niet verteld hoe breed deze tractor was en op internet kan ik deze maat ook nergens vinden, dus wie kan mij hieraan helpen? Het gaat mij dus om de breedste maat van de tractor van buitenkant achterband tot buitenkant achterband.

Met vriendelijke groet,
Ralf.

Deel dit topic

Reacties

NHSanderJD
Konedata.net staat ook niks? Licht ook aan de bandenmaat....
stannetje96
Al heb je 1050 banden eronder zal ie toch wel iets breder zijn dan 12.4 oid
Wimsumar
Beste Ralf22: Normaal gesproken staan kleinere) landbouwtrekkers op 1.5 m spoorbreedte (hart op hart van de band gemeten. De totale breedte neemt nog toe met 1 bandbreedte.
Door middel van verstelbare velgen (eventueel gecombineerd met smalle banden) is de totale breedte nog wel enigszins smaller te maken. Binnen de 1,6 meter komen is dus mogelijk.
JD3010
@Wimsumar Dez wielnaven achter staan 1.60m uit elkaar, dus binnen de 1.60 blijven zal bij deze trekkers niet gaan. Misschein een JD920.
Wimsumar
@Beste JD3010 Ik had zelf ook al bedacht dat de spatborden misschien nog wel breder (dan 1,6 m ) zijn maar onduidelijk is of dit voor de topicvraagsteller van belang is.
Gaat het om de spoorbreedte of moet de trekker bijvoorbeeld door een smalle deuropening kunnen?
JD3010
@Wimsumar De spatbrden zijn wel aan te passen, maar de assen inkorten zal moeilijk gaan. Je komt dan toch op een smalspoor- of fruitteelttype uit.

@ralf22 Heb je een budget?
ralf22
@wimsumar

Ik zit zelf te denken aan maximum 3000 a 3500 euro.
Henk 1120
Zelf heb ik een JD 1120 en daarbij is de grootste breedte gemeten over de spatborden 178 cm, maar een 1020 kan je volgens mij met smallere spatborden treffen en dan kan je misschien in de buurt van de 160 cm komen.
henrif
@henk1120 je kunt de spatborden ook (bijna) tegen de stoel aan monteren mits je smalle banden hebt en veel omhoog blokjes
als iemand nog een 1120 zoekt heb ik er nog 1 te koop

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!