John Deere 3130 - brandstofpomp

Ik wil min brandstofpomp iets opvoeren weet iemand hoe dat werkt ?
3130ls

Reacties

valmet6400power
Welke pomp? Roterend of lijnpomp? Evt foto?
3130ls
Roterend
valmet6400power
@deeremeneer ?
Miss..
Straw
Niet aan beginnen als je er geen verstand van hebt.
3130ls
Zou het zo moeilijk zijn dan?
JD3010
@3130ls Dit onderwerp is al vaker geweest. Er zijn ook andere merken die zo'n roterende pomp hebben. Zoek maar even, dan is er vast wel iets over te vinden.
pino
Plaatje er voor weg met die 2 boutjes. en zitten 2 schijfjes in die moet je verdraaien. maar zit Engelse sleutel maat in de pomp zelf . dus begin er maar niet aan.
ADB996
Een brandstofpomp komt best nauw, dus persoonlijk zou ik hem zo laten zo als hij is, vind ik ook het mooist.
FendtJarno
Niet aan beginnen
Tom VB
Niet doen, en als het zo nodig echt moet, dealer laten doen voor de vermogenstester.
Remi_91
Deze beste man vraagt toch hoe je hem op kan voeren? Niet of je het wel of niet zou doen?? Alstie kapot loopt is t zijn probleem zou ik zeggen.

En idd zoals Pino zegt moet je de twee schijven tov van elkaar verdraaien, maar weet zelf ook niet precies in welke stand. En een engelse sleutel is gewoon overal te koop of te lenen hoor..!
3130ls
Nou het probleem is dat ze er aan hebben lopen knoeien,maar nou geeft hij juist een paar pk te weinig,maar als ik het zo aanhoor kan ik hem er beter afschroeven en af laten stellen
DESLAGERURRE
Poe ... nou dat zijn niet de makkelijkste pompen ....
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!