Illustratie van:

Mc-Cormick D 430 - extra oliereservoir

Hoi, Mijn olie rservoir van mijn 430d, ca. 20L is te klein. Graag zou ik er een extra oliereservoir opzetten. Is dit mogelijk door een extra tank te bevestigen op de schroefdraad van de peilstok van het bestaande hydrauliekreservoir? Ik kan hier niet veel over vinden op internet
mvg
sebastiaan

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Je moet in ieder geval kijken dat het oliepijl (als de extra tank vol is) gelijk of lager is aan het normale pijl in het standaard reservoir. En dan moet de aansluiting even hoog of lager dan de onderkant van de extra tank zitten.
Corne S
Bij 423-624 serie werd dit ook gedaan door gewoon een tank achter de stoel te maken. De tank zat hoger dan het oorspronkelijke peil. Je moet er alleen rekening meehouden dat je ontluchting hebt en dat er eventueel extra olie bij kan komen.

Maar 20 l is wel veel, wat wil je ermee doen?
Fast Eddy
Met 20 liter kom je al een heel eind. Wat voor machine heeft al die olie nodig. Mijn 305 heeft standaard al 20 liter.
sebastiaanguzik
Mijn bedoeling was om een voorlader met balenklem op mijn 430d te maken. Uit de reactie maak ik op dat de hoogte dus van belang is voor de ontluchting. Hoe wordt de standaard tank dan ontlucht?
case inter kracht
Ja dat kan als je het der boven op maakt maar is niet alles dan gaan je keeringen bij je heb haren zweten/lekken was bij mij ook het is beter om het op het zelfde nivo te maken door miderl van rtoer onder aan de tank een slang te maken en dan de pijlstok in de niewe tank te maken en van boven verbinden ook door midel van slangof lijding van af het oude pijl gat

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3